Tietoa meistä

Koiratrimmaamo Ainiku on toiminut Helsingin Pukinmäessä, Unikkotie 3:ssa jo vuodesta 2011. Henkilökuntamme on alan ammattilaisia.

Viime aikoina työmme on painottunut pieniin koiriin. Jokainen koira otetaan meillä yksilönä, ja teemme työmme eläimistä hyvää huolta pitäen.

Teemme töitä tilavissa hoitohuoneissa ja pesulle, kuivaukselle sekä trimmaukselle on erilliset huoneet. Silloin koirilla on hyvä ja turvallinen olla ja myös henkilökunta voi keskittyä työhönsä. Ilmalämpöpumppu pitää huolen siitä, että meillä on sopivan viileää helteelläkin.

Haluamme pitää koirista aina hyvää huolta ja hoitojen aikana osaamme arvioida koiran tilannetta kokonaisvaltaisesti. Toisinaan huomaamme, jos koiran hyvinvoinnissa on jotain poikkeavaa. Emme anna lääketieteellisiä neuvoja, mutta voimme suositella keskustelua eläinlääkärin kanssa.

Nimi Ainiku muodostuu Ainon ja hänen kahden aikaisemman koiransa nimien yhdistelmästä. Ninja oli kultainen noutaja ja Kuki oli yorkshiren terrieri.

Tervetuloa meille koirasi kanssa. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Me palvelemme mielellämme.

Hei! Olen Aino Toivola ja olen pieneläimiin suuntautunut eläintenhoitaja. Lisäksi minulla on trimmaajan ammattitutkinto. Koirat ovat kuuluneet elämääni jo pienestä pitäen. Minulla on neljä mustaa kääpiövillakoiraa, joiden kanssa harrastan näyttelyitä, ja olen myös kasvattaja. Näyttelytrimmejä teen villakoirille ja hoidan myös muita pieniä koiria. Olen hyvä ja kokenut saksitöissä. Luonteeltani olen pirteä ja rempseä.

Hei! Olen Vilmis. Valmistuin keväällä 2014 eläintenhoitajaksi HYRIA:sta. Olen myös suorittanut YSAO:ssa Eläintenhoitajan ammattitutkinnon, eläinten trimmaamisen osaamisalaa ja valmistuin syksyllä 2015.

Olen aina ollut koiraihminen ja tällä hetkellä seuranani kotona on kaksi kääpiövillakoiraa. Harrastuksiini kuuluu koiranäyttelyssä käyminen ja lenkkeily koirien kanssa.

Teen nypittäviä koirarotuja, koneella ajoja ja kotitrimmejä saksilla. Olen lempeä ja pidän koiria hyvänä.

Hei! Olen Una.

Kuva ja lisää tietoa on tulossa pian…